Головною темою інвестфоруму у Києві стануть іновації

Головною темою інвестфоруму у Києві стануть іновації

Укрінформ
У столиці восени відбудеться Інвестиційний форум з метою залучення інвестицій в економіку Києва та налагодження співпраці з іноземними країнами. 

Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Згідно з розпорядженням, Форум буде проведено у вересні-листопаді 2018 року, а організаційне забезпечення покладено на Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Планується, що ключовою темою цьогорічного Форуму стануть інновації. 

Читайте також: Кличко анонсував туристичні новинки Києва

Як зазначили в КМДА, проведення Форуму сприятиме міській владі та підприємцям Києва у пошуку та залучені приватних вітчизняних і іноземних інвестицій для створення на території міста нових сучасних виробництв, спорудження об’єктів, які будуть сприяти подальшому соціально- економічному розвитку столиці.

Витрати, пов’язані з підготовкою та проведенням Форуму, будуть профінансовані за рахунок асигнувань, передбачених у бюджеті Києва на 2018 рік.

За даними прес-служби, форматом наповнення програми КІФ-2018 передбачено проведення спеціалізованих воркшопів для інвесторів, ярмарки інкубаторів та акселераторів, презентацій проектів.

У КМДА сподіваються, що проведення Інвестиційного форумузабезпечить формування сприятливих умов для залучення інвестицій, у тому числі іноземних, у Київ, зміцнення інвестиційного потенціалу міста та створенню привабливого інвестиційного клімату столиці.

“Форум, який відбуватиметься у Києві вже третій рік поспіль, став одним із найбільших інвестиційних заходів країни. У 2017 році на ньому зустрілися понад 600 учасників з 20 країн світу та було представлено більше 40 інвестиційних проектів на загальну суму понад 9 млрд грн”, - наголошується в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-