У київському аеропорту затримали організаторів переправки нелегальних мігрантів

У київському аеропорту затримали організаторів переправки нелегальних мігрантів

Фото
Укрінформ
У Міжнародному аеропорту «Київ» (Жуляни) ім. І. Сікорського» працівники слідчого управління поліції Київщини спільно з прокуратурою області та Службою безпеки України затримали членів організованої групи при спробі переправити через державний кордон двох осіб.

Як повідомляє "Магнолія-ТБ" з посиланням на ВК ГУНП у Київській області, правоохоронці кілька місяців проводили розслідування в рамках відкритого кримінального провадження.

"Троє учасників групи віком від 45 до 50 років організували незаконний трафік через державний кордон України до країн Європейського Союзу. Щоб переправити людей, вони використовували підроблені паспорти громадян Ізраїлю з відповідними відмітками про в’їзд в Україну", йдеться у публікації.

У київському аеропорту затримали організаторів переправки нелегальних мігрантів

Також зловмисники забезпечували своїх клієнтів квитками на транспорт та супроводжували до моменту перетину кордону. За таку «роботу» отримували від 4000 до 5000 доларів США.

Члени організованої групи затримані в порядку ст. 208 КПК України та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також: Чернігівчани заробляли на постачанні дівчат для секс-експлуатації в Емірати

Під час обшуку в одного з фігурантів поліція вилучила зброю та направила на експертизу.

Вирішується питання про обрання відносно чоловіків міри запобіжного заходу. Їм загрожує від семи до дев’яти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-