У Києві пройде відкрита репетиція Віденського балу

У Києві пройде відкрита репетиція Віденського балу

Укрінформ
У Колонній залі Київської міської держадміністрації у вівторок, 3 квітня, відбудеться відкрита репетиція дебютантів благодійного Віденського балу.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в оргкомітеті балу.

"Відкрита репетиція відбудеться 3 квітня о 13.30 у Колонній залі КМДА. У ній візьмуть участь 35 пар дебютантів, серед яких учасники АТО, проекту "Переможці" від журналу "VIVA!" та каналу "1+1", учасники різних телешоу, відомі співаки, актори, дизайнери", - поінформували організатори.

Зазначають, що серед "зіркових" учасників балу, який відбудеться у столиці 21 квітня, - кіноактор, спортсмен-екстремал Богдан Юсипчук, актор Молодого театру Андрій Мордовець, актор та режисер Сергій Шляхтюк, співак Вадим Олійник, теле- та радіоведуча Марія Виноградова, співаки, учасники "Х-Фактору" Олександр Барлебен та Даніїл Клягін, телеведучий Богдан Трибой, телеведуча та супермодель Іванна Онуфрійчук та інші.

Крім того, як повідомляв Укрінформ, у балі візьмуть участь ветерани війни на Сході - боєць "Правого сектору" Дана Виноградова і начальник інженерної служби 11-го окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь" Євген Небибко (позивний "Тротил").

Читайте також: Віденський бал у Києві: чим здивують гостей організатори заходу

21 квітня у Колонній залі КМДА відбудеться класичний благодійний Віденський бал, а 22-го - аналогічний захід для дітей від 5 до 15 років. Дебютанти - головні учасники балу, які відкривають дійство та створюють його неповторну атмосферу.

Цьогорічний бал проходитиме напередодні фіналу Ліги чемпіонів в Києві і буде присвячений спортивним досягненням українців, зокрема паралімпійцям, які надихають своїм прикладом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-