Центр зайнятості влаштував 137 безробітних на «Київводоканал»

Центр зайнятості влаштував 137 безробітних на «Київводоканал»

Фото
Укрінформ
Київський міський центр зайнятості спільно з ПрАТ «АК «Київводоканал» провели інформаційно-рекрутинговий захід «Київводоканал відчиняє двері» та надали консультації щодо працевлаштування на підприємство.

Як повідомив Укрінформу директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич, за минулий рік службою зайнятості працевлаштовано на ПрАТ «АК «Київводоканал» 137 осіб з числа безробітних.

«Київський міський центр зайнятості співпрацює з різними підприємствами, в тому числі комунальними, які забезпечують життєдіяльність нашого міста. Зокрема, проводиться робота з ПрАТ «АК «Київводоканал», КП «Київпастранс», КП «Київський метрополітен». Тільки за минулий рік 137 осіб за допомогою столичної служби зайнятості працевлаштовані на «Київводоканал». Однак потреба в працівниках набагато більша. За минулий рік була потреба у близько 1300 вакансій на це підприємство», - сказав Білич.

За словами заступника генерального директора ПрАТ «АК «Київводоканал» Вадима Сторожука, нині підприємство потребує переважно працівників робітничих професій.

«Наше підприємство забезпечує життєдіяльність усього міста. В перспективі ми бачимо себе в забезпеченні цілого регіону, адже зараз стоїть питання, що до міста будуть приєднуватися сусідні райони. Однак, сьогодні існує проблема як у місті, так і по Україні із залученням фахівців робітничих професій», - зазначив Сторожук.

Читайте також: У столиці шахраї “опломбовують” лічильники від імені Київводоканалу

Так, «Київводоканал» запрошує на роботу інженерів, контролерів водопровідного господарства, водіїв автотранспортних засобів, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварників, слюсарів-ремонтників, токарів. Крім цього, можливе працевлаштування людей з інвалідністю, а саме фахівців центру обслуговування споживачів та контролерів управління по роботі з мешканцями багатоквартирних будинків.

Під час інформаційно-рекрутингового заходу «Київводоканал відчиняє двері» фахівці служби зайнятості провели мотиваційний тренінг-семінар «Адаптація на новій роботі», консультування пов'язане з працевлаштуванням, експрес-співбесіду, тестування, профвідбір, юридичні консультації тощо.

«Усі бажаючі мали змогу отримати повну інформацію про наявні вакансії, про роботу ПрАТ «АК «Київводоканалу», а також про трудові та соціальні відносини у колективі. Усі, хто шукають роботу, мали змогу отримати консультації щодо складання резюме та інформацію про навчальні заклади м. Києва, де можна пройти професійну перепідготовку та підвищити кваліфікацію», - резюмував директор столичної служби зайнятості.

Інформаційно-рекрутинговий захід «Київводоканал відчиняє двері» відвідало 1250 осіб, з них 200 осіб отримали домовленість про співбесіду на підприємстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-