Влада Києва назвала “цифри” реконструкції розв'язки на Шулявці

Влада Києва назвала “цифри” реконструкції розв'язки на Шулявці

Укрінформ
На реконструкцію транспортної розв'язки на Шулявці знадобиться 17 місяців і близько 811 млн грн. 

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Дмитра Давтяна.

За його словами, ця сума враховує компенсацію за знесення цеху №5 заводу «Більшовик». Першу чергу реконструкції планують закінчити вже до кінця цього року.

«Ми прибираємо застарілу конструкцію шляхопроводу та міняємо її на міцну нову. Це реально зробити до кінця поточного року, і коштів - 380 млн грн - вистачить, щоб розширити дорогу до шести смуг (вісім, якщо враховувати з'їзди) і відновити рух цією ділянкою», - сказав заступник голови КМДА.

За його словами, другий етап передбачатиме будівництво ще двох з'їздів.

«Переговори з керівництвом «Більшовика» зараз ведуться. Потрібно напрацювати варіанти об'їзних та альтернативних шляхів. Основний варіант, що розглядається зараз, - проїзд вулицями Гарматною та Виборзькою», - зазначив Давтян.

Читайте також: Реконструкцію Шулявського мосту почнуть до кінця року - Кличко

Як повідомлялося, проект реконструкції Шулявського шляхопроводу передбачає демонтаж корпусів заводу "Більшовик" для створення дорожньої петлі, будівництво повороту на проспект Перемоги з вул. Довженка та двох з'їздів на проспект з самого шляхопроводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-