Затриманий із тротилом у метро крутився біля наметів

Затриманий із тротилом у метро крутився біля наметів "Саакашвілі" – депутат

Укрінформ
Затриманий у метро чоловік із вибухівкою раніше був помічений на масових акцій протесту під ВР і деякий час жив у наметовому містечку "Руху нових сил Саакашвілі".

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Антон Геращенко.

"Сьогодні, в день коли у Верховній Раді розглядається питання про притягнення до відповідальності Надії Савченко за обвинуваченням у тероризмі, о 6.00 ранку на станції метро "Житомирська", співробітники поліції метрополітену у вестибюлі затримали місцевого жителя Гресик Т.В., 1990 р.н., у якого в рюкзаку була знайдена і вилучена тротилова шашка вагою близько 100 г, вибухова речовина типу пластид - 100 г, два запали "УЗРГМ" і два детонатори. Раніше громадянин Гресик був помічений під час масових акцій протесту восени 2017 року біля Верховної Ради, якийсь час жив у наметовому містечку і крутився навколо офісу Партії «Рух Нових сил Саакашвілі", - повідомив Геращенко.

Читайте також: У столичному метро затримали чоловіка з вибухівкою

За його словами, слідчі поліції офіційно звернуться до керівництва партії "РНС" з питаннями про те, що ця людина робила в їхньому офісі.

"Думаю, що правда про те, що ця людина хотіла зробити сьогодні з 200 грамами вибухівки в Києві потрібна всім", - наголосив народний депутат.

Крім того, він опублікував фотографію, на якій позначив червоним колом затриманого Гресика.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві правоохоронці в четвер на станції метро "Житомирська" затримали пасажира, який віз у рюкзаку тротилову шашку, пластид, запали і детонатори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-