Кличко візьме участь в круглому столі

Кличко візьме участь в круглому столі "Великий Париж - Великий Київ"

Укрінформ
21 березня, в середу, мер Києва візьме участь в круглому столі "Великий Париж - Великий Київ" щодо розвитку агломерацій.

Захід відбудеться в рамках офіційного візиту делегації Метрополії Великого Парижу до Києва. Мета візиту - обмін досвідом розвитку великих та малих європейських міст, створення привабливих умов життя та інноваційного вдосконалення міського середовища у довгостроковій перспективі, повідомляє сайт столичного міського голови.

Візит французької делегації відбудеться на запрошення Віталія Кличка та за сприяння Альянсу з інвестиційного супроводу (AIS).

В «круглому столі» також візьмуть участь представники КМДА, Київради, Мінрегіону та інших держустанов. Планується підписання Комюніке між Київрадою, Асоціацією малих міст України та Метрополією Великого Парижу щодо співпраці у сфері розвитку агломерацій.

Читайте також: Кличко: Робимо все для створення сприятливого інвестклімату в столиці

Захід розпочнеться о 9.30 (КМДА, Хрещатик, 36 кімн 512). Акредитація за телефонами: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48. Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: uizdpi@gmail.com (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-