Київ вивчає досвід австрійських дорожніх компаній – КМДА

Київ вивчає досвід австрійських дорожніх компаній – КМДА

Укрінформ
Австрійський досвід може бути корисним у розбудові дорожньої інфраструктури Києва. 

Про це за результатами зустрічі із членами правління компанії Strabag AG заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, повідомляє прес-служба столичної влади.

"Ми активно ремонтуємо та будуємо дороги Києва. Звісно, попереду ще багато того, що потребує оперативного або планового ремонту, ми маємо на меті, як мінімум, зберегти набрані темпи. Це також означає, що ми активно вивчатимемо досвід передових країн та компаній, щоб принагідно використовувати його у нас", – сказав Давтян.

За його словами, надбання австрійських компаній у створенні та утриманні доріг у мегаполісах можуть бути корисні українській столиці.

«Звісно, це і якість дорожніх покриттів, і розмітка та оптимізація потоків руху – все, що вже зарекомендувало себе як якісне та на часі, може і має бути застосоване в Києві», – переконаний Давтян.

Читайте також: Кличко: Робимо все для створення сприятливого інвестклімату в столиці

Він не виключає можливості участі австрійських лідерів дорожньої сфери у роботах на столичних дорогах.

«Поки ми лише знайомимося – їм цікаві наші шляхи, розв’язки, мости і дороги, а нам – як вони справлялися, скажімо, зі збільшенням транспортного потоку та подовженням строку експлуатації доріг. Тобто це той досвід, який актуальний і, безумовно, потрібний у дорожній галузі Києва», – наголосив заступник голови КМДА. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-