У столичному

У столичному "аварійному" ліцеї №142 з понеділка відновиться навчання

Укрінформ
Учні столичного ліцею №142, навчання в якому було призупинено через аварійний стан будівлі, у понеділок, 19 березня, повернуться за парти.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у Facebook.

"Наразі відновлення освітнього процесу можливе за умови щоденного візуального огляду будівлі фахівцями будівельної лабораторії Комунального підприємства "Київжитлоспецексплуатація", - зазначив Поворозник.

Він зазначив, що таке рішення було прийнято після проведення додаткових обстежень будівлі гімназії, в результаті яких встановлено 19 геодезичних маркерів (репери) по периметру будівлі, здійснено перший цикл вимірювань та визначено точки, за якими будуть проводитися спостереження протягом наступних 1,5 місяця. Окрім того, встановлено 26 алебастрових маяків з 1 до 4 поверхів ліцею. При проведенні обстеження та встановлення маяків, щілини та тріщини на період з 14 до 15 березня в стані спокою.

Читайте також: У Кличка спростовують намір знести ліцей №142

Він зауважив, що управління освіти Солом’янської РДА уклало угоду з ДП «Науково-дослідний інститут будівельного виробництва» про обстеження для встановлення дійсного технічного стану конструкцій будівлі навчального закладу ліцею №142 з розробкою висновків та рекомендацій щодо подальшої безпечної експлуатації.

Як повідомляв Укрінформ, столична влада зупинила навчання з 12 до 16 березня у ліцеї №142 у Солом'янському районі через аварійний стан будівлі.

Фото: 24 канал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-