Сімейному дитбудинку Дехтяренків збиратимуть кошти на аукціоні

Сімейному дитбудинку Дехтяренків збиратимуть кошти на аукціоні

Укрінформ
У Києві 31 березня відбудеться аукціон «Будинок Мрії» з метою збору коштів на завершення будівельних робіт у дитячому будинку сімейного типу родини Дехтяренків.

Про це повідомили під час презентації акції в Укрінформі.

За її словами віце-президента БФ «Здорове дитинство без меж» Тетяни Репеде, для того щоб діти змогли жити у «Будинку Мрії», об'єдналися громадські діячі, артисти та бізнесмени, які готові надати допомогу.

«Дуже сумна статистика, коли 106 тис. дітей, які мають батьків, виховуються в інтернатних закладах. Тому наша мета саме підтримувати дитячі будинки сімейного типу, де дитина має змогу виховуватися у родині і набувати тих цінностей, які вона має далі нести по життю», - заявила Репеде.

Як зазначила PR директорка L'kafa Group Ольга Данилюк, протягом місяця в мережі ресторанів L'kafa-Cafe проводилась акція «Пий каву - допомагай дітям». «З кожної проданої чашки кави одна гривня передавалася на будівництво будинку для сім'ї Дехтяренків. Хочу зазначити, що за місяць було випито 53 тисячі 287 чашок кави. Окрім того, ми відчиняємо двері нашого ресторану для проведення благодійного аукціону 31 березня,  кошти з якого також підуть на підтримку родини Дехтяренків», - зазначила Данилюк.

Читайте також: Легенди українського футболу провели тренування з дітьми-переселенцями

Кампанія має на меті зібрати 500 тисяч гривень для завершення будівельних робіт у дитячому будинку сімейного типу родини Дехтяренків. Він був створений 2012 року на розпорядження Києво-Святошинської районної адміністрації. У багатодітній родині зростали троє дітей, а після створення дитячого будинку сімейного типу сюди влаштували 18 дітей. «Будинок Мрії» забезпечуватиме повне самостійне життя дітей, котрі юридично (не фактично) вийшли з родини.

Розуміючи гостроту цієї проблеми та важливість такої інновації, після реалізації проекту родина готова поділитися своїм досвідом, що стане прикладом для щонайменше 50 дитячих будинків сімейного типу у Київській області.

Фото: healthy-childhood

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-