У Києві поліція затримала

У Києві поліція затримала "мінера" Верховної Ради

Укрінформ
У столиці затримали 35-річного уродженця Донецької області за неправдиве повідомлення про "мінування" Верховної Ради.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Печерського управління поліції зателефонував чоловік із повідомленням про вибух, який має статися у будівлі Верховної Ради. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та рятівники", - йдеться у повідомленні.

Начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва заявив, що після перевірки об'єкта жодних підозрілих предметів чи вибухових речовин знайдено не було. Невдовзі поліція встановила місце, звідки надійшов виклик.

"Працівники карного розшуку главку поліції спільно із співробітниками Служби безпеки України з'ясували, що телефонували зі службового телефону, а дзвонив у поліцію чоловік, який користувався по роботі цим номером. Він - уродженець Донецької області, 1983 року народження, який останнім часом мешкав у столиці. На момент візиту перебував у стані алкогольного сп'яніння, а свій вчинок пояснив тим, що нібито хотів поділитися важливою інформацією", - зазначив Дуброва.

Читайте також: Поліція не знайшла вибухівку у ТЦ "Квадрат"

Слідчі Печерського управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до трьох років обмеження волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-