Київ готується до призову

Київ готується до призову

Укрінформ
КМДА затвердила заходи з підготовки до проведення в столиці чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2018 році.

Про це повідомляє прес-служба КМДА. 

“Для належної підготовки весняного та осіннього призовів 2018 року розпорядженням КМДА затверджено заходи з підготовки до проведення в Києві чергових призовів громадян України на строкову військову службу”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, Департамент охорони здоров'я має забезпечити військово-лікарську комісію Київського міського військового комісаріату медичним інструментарієм і господарським майном, необхідним для медичного огляду громадян призовного віку. Окрім цього, згідно з розпорядженням, районні державні адміністрації повинні подбати про медичний огляд громадян призовного віку під час приписки до призовної дільниці та прийняття на військову службу за контрактом.

Читайте також: Добровольці першими пішли боронити Україну від агресора - Порошенко

Департамент транспортної інфраструктури має забезпечити перевезення військово-лікарської комісії Київського міського військового комісаріату, призовників із призовних дільниць на Київський міський збірний пункт, військовозобов'язаних, призваних під час мобілізації, а також мобільних груп у складі представників військових комісаріатів та правоохоронних органів (для розшуку призовників і військовозобов'язаних, які ухиляються від призову).

Підготовка до весняного та осіннього призовів триватиме в рамках Міської цільової програми поліпшення організації підготовки громадян до військової служби, військово-патріотичного виховання молоді, приписки до призовної дільниці, призову на строкову військову службу, призову військовозобов'язаних під час мобілізації у 2016-2018 роках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-