Кличко презентував у Каннах низку інвестиційних проектів

Кличко презентував у Каннах низку інвестиційних проектів

Відео
Укрінформ
Киїський міський голова Віталій Кличко представив на міжнародній виставці нерухомості MIPIM у Каннах стенд Києва та інвестиційні проекти, до яких українська столиця пропонує долучитися іноземному бізнесу.

Стенд зможуть побачити понад 24 тисячі учасників цьогорічної виставки, серед яких впливові фахівці ринку нерухомості, промисловості, логістики, представники великого міжнародного бізнесу, повідомляє прес-служба КМДА.

"Київ став першим містом в Україні, де успішно та комплексно впроваджують "розумні" технології. І це - один з найперспективніших напрямків для інвестування, - відзначив Кличко. - Також пріоритетними сферами, куди місто вкладає кошти та залучає інвесторів, є розвиток транспортної та туристичної  інфраструктури, житлово-комунальна сфера, охорона здоров'я та освіта", - сказав мер Києва під час відкриття стенду.

Читайте також: Жодні виклики не мають гальмувати реформування України - Кличко

Він також презентував низку проектів, які Київ цього року представляє потенційним інвесторам на МІРІМ. Зокрема, це будівництво Канатної дороги від Арки Дружби народів до Труханова острова, будівництво гірськолижного комплексу для активного всесезонного відпочинку "Пирогово" і медичного центру та приватного навчального закладу, а також проект промислового парку "Київська бізнес-гавань".

"Ми зосереджені і на тому, щоб зберегти старовинне обличчя Києва, зберегти і відновити його історичні пам’ятки. І, разом з тим, ми хочемо, щоб Київ ставав все більш сучасним і технологічним містом", – підкреслив столичний мер.

Він також навів приклади успішної співпраці з приватним бізнесом, залучення інвестицій в проекти, які в Києві вже втілені або реалізовують сьогодні. "Відзначу, що відбулася офіційна презентація інноваційного парку UNIT.City. Він стане інноваційним містечком з унікальною екосистемою для компаній, що працюють у сфері високих технологій та креативних індустрій. Завдяки залученим інвестиціям побудовано кілька нових житлових мікрорайонів, торгово-розважальних центрів, офісних центрів та готелів", - зазначив Кличко.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-