Кличко представить Київ на міжнародній виставці нерухомості MIPIM у Франції

Кличко представить Київ на міжнародній виставці нерухомості MIPIM у Франції

Укрінформ
Міський голова Києва Віталій Кличко 13-14 березня перебуватиме у Каннах, де представлятиме столицю України на міжнародній виставці нерухомості MIPIM.

Про це повідомляє прес-служба Кличка.

"Віталій Кличко представить в Каннах стенд Києва та інвестиційні проекти, до яких українська столиця пропонує долучитися іноземному бізнесу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на цьогорічній виставці буде понад 24 тисячі учасників, серед яких впливові фахівці ринку нерухомості, промисловості, логістики, представники великого міжнародного бізнесу.

Крім того, Кличко візьме участь у церемонії нагородження конкурсу "Глобальні міста майбутнього", який проводить спеціалізований журнал Foreign Direct Investment (видавець - британська газета Financial Times).

Він також виступить на панельній дискусії на тему "Виклики для України, які можуть вплинути на її сусідів". Загалом цьогорічна дискусія буде присвячена темі "Головні виклики Центральної та Східної Европи: загострення протистояння між глобалізацією та відособленістю, пошук талантів та нестача кваліфікованої робочої сили".

Читайте також: Кличко ініціює зміни до Закону «Про охорону культурної спадщини»

Під час MIPIM заплановані зустрічі мера Києва з директором з досліджень та розвитку потенціалу UN Habitat Едуардо Лопес Морено, держсекретарем Міністерства довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини Гунтером Адлером, мером міста Познань Яцеком Яськовяком та представниками великого міжнародного бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-