Торгпредставництво Таджикистану просить розібратися з

Торгпредставництво Таджикистану просить розібратися з "коктейлем Молотова" депутата Левченка

Укрінформ
Торговельне представництво Республіки Таджикистан в Україні звернулося до компетентних органів та Київської міської держадміністрації з проханням розібратися в ситуації зі знесенням незаконних гаражів на орендованій ТП Таджикистану ділянці в Києві.

Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці торгового представництва.

Зокрема, в торгпредставництві Таджикистану заявили, що орендують ділянку по вул. Половецькій у Києві на законних підставах і що під час звільнення її від незаконної забудови народний депутат Юрій Левченко спробував кинути в комунальників "коктейль Молотова".

"Сьогодні, 09.03.2018 року, комунальними службами КМДА здійснювався демонтаж незаконно встановлених гаражів на ділянці по вулиці Половецькій 25/27-29, яка була здана в оренду на законних підставах (орендна плата сплачується в повному обсязі до бюджету міста Києва). Під час проведення демонтажу гаражів сталася бійка за участю народного депутата, який намагався кинути "коктейль Молотова" у працівників комунальних служб", – заявили у торговому представництві.

Читайте також: Київська поліція затримала сімох учасників бійки з депутатами

Також там також попросили правоохоронців і підрозділи КМДА втрутитися в ситуацію.

"Враховуючи вищезазначене, просимо компетентні органи і структурні підрозділи КМДА, вжити заходів щодо вирішення даної ситуації", – йдеться в повідомленні торгпредставництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-