У Києві іноземці поранили таксиста й викрали авто

У Києві іноземці поранили таксиста й викрали авто

Фото
Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали чотирьох іноземців, які поранили ножем таксиста та викрали його автомобіль Toyota Camry.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“До чергової частини Святошинського управління поліції від 37-річного киянина надійшло повідомлення, що його побили невідомі та викрали автомобіль. На місці події правоохоронці опитали потерпілого та встановили, що чоловік привіз незнайомців за вказаною адресою. Замість оплати таксист отримав кілька ударів ножем. Після цього зловмисники залишили пораненого киянина на вулиці, заволоділи його Toyota Camry та втекли”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потерпілого із ножовими пораненнями госпіталізували до лікарні.

Інформацію про заволодіння автомобілем передали всім патрулям, і вже за годину поліцейські зупинили авто на виїзді з Києва. Водій сказав оперативникам, що авто йому не належить, а перевезти машину у село Глеваха на Київщині його попросив товариш.

Згодом працівники карного розшуку Святошинського управління поліції встановили та затримали ще трьох осіб, причетних до викрадення іномарки. 

Читайте також: Біля метро у Києві підірвали гранати: є поранений, оголошено перехоплення

Ними виявились іноземці - 1982, 1986 та 1972 років народження, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувались. Одному із затриманих інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до дванадцяти років позбавлення волі. Зловмисників перевіряють на причетність до аналогічних злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-