На чотирьох станціях київського метро відкрили виключно

На чотирьох станціях київського метро відкрили виключно "карткові" каси

Укрінформ
На станціях "Вокзальна", "Хрещатик", "Академмістечко" та "Майдан Незалежності" відкрилися каси, які працюють лише з картками метро.

Про це повідомили у прес-службі метрополітену.

"На чотирьох станціях підземки відкрилися каси виключно по роботі з картками метро... Зміни дозволять вдосконалити обслуговування пасажирів, оскільки картками уже користується більше 60% загального пасажиропотоку. У такій касі пасажир може придбати картку або проїзний, обрати вигідний для себе тариф, поповнити ресурс або здати картку та повернути заставну вартість", - зазначили у підземці.

Зокрема, при поповненні картки метро на 50 поїздок, кожна коштує 4,5 грн. За розпорядженням КМДА, термін дії картки становить 6 місяців з моменту покупки або поповнення.

Читайте також: Будівництво метрополітену в Дніпрі звільнять від сплати ПДВ

У метрополітені нагадали, що жетон поступово виводиться з обігу у столичному метрополітені та проводиться робота з автоматизації процесів. Тому каси працюють з обмеженою кількістю жетонів, а у автоматах їх можна придбати скільки потрібно.

Пасажири також можуть оплатити проїзд безпосередньо на жовтому турнікеті, скориставшись будь-якою безконтактною банківською карткою.

Фото: metro.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-