Вулиця Грушевського у Києві відкрита для проїзду

Вулиця Грушевського у Києві відкрита для проїзду

Укрінформ
Вулиця Грушевського біля Верховної Ради України повністю розчищена і відкрита для проїзду транспорту.

Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

«Вранці 3 березня, на підставі рішень суду поліція забезпечила доступ до проїжджої частини вулиці слідчим столичної поліції, аби вони могли провести необхідні слідчі дії в рамках розслідування кількох кримінальних проваджень

Пізніше працівники комунальних служб Києва здійснили необхідні дії по розблокуванню проїжджої частини однієї з центральних вулиць Києва», - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, станом на 20-ту годину 3 березня рух автотранспорту вулицею Грушевського в районі Верховної Ради було розблоковано.

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня на підставі ухвали суду поліція проводила слідчі дії на території наметового містечка по вул. Грушевського біля парламенту. Як зазначили в поліції, процесуальні дії тривають в рамках кримінальних проваджень, які розслідуються слідчими столичної поліції. Саме на їхню вимогу і був забезпечений доступ правоохоронців на територію наметового містечка.

Після того, як правоохоронці зайшли у наметове містечко, протестувальники почали чинити опір.

У поліції заявили про сімох постраждалих правоохоронців. У свою чергу протестувальники повідомили про 11 постраждалих активістів.

Читайте також: Прокуратура розслідує дії поліції під Радою

Водночас в ході сутичок під Верховною Радою постраждали щонайменше троє журналістів. Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом перешкоджання роботі журналіста.

За даними поліції, під час слідчих дій на території наметового містечка під Верховною Радою вилучено 9 гранат РГД-5, запали, «коктейлі Молотова» та 5 димових мін.

Перші намети біля парламенту встановили 17 жовтня, під час акції на підтримку так званої Великої політичної реформи.

Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-