У Київ знову пустили вантажівки

У Київ знову пустили вантажівки

Укрінформ
У Києві обмеження для в'їзду вантажівок знято, рух у Миколаївській області залишається перекритим.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС. 

"У Миколаївській області перекрито рух для великогабаритних транспортних засобів на ділянці дороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв на під'їзді до м. Миколаїв. Обмеження в'їзду вантажних транспортних засобів в місто Київ з 10 години 00 хвилин 03.03.2018 року знято. Аеропорти та морські торговельні порти працюють у штатному режимі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на розчистки доріг та буксирування транспортних засобів залучено 1 734 одиниць техніки та 2 917 осіб, зокрема 1 497 одиниць техніки та 2 тисячі 91 працівник Укравтодору та 237 одиниць техніки та 826 осіб ДСНС.

Координацію заходів щодо забезпечення транспортного сполучення здійснює Штаб з ліквідації наслідків з надзвичайної ситуації.

Станом на 11 годину 3 березня небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Триває снігопад в Дніпропетровській, Сумській та Харківській областях. Невеликий сніг у Вінницькій, Донецькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Полтавській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях та м. Києві. Невеликий дощ у Запорізькій області.

Читайте також: У Києві витягли зі снігових заметів більше 70 автомобілів

Як повідомлялося, 3 березня внаслідок негоди знеструмлено 63 населених пункти у 8 областях (Миколаївській - 14, Запорізькій - 10, Кіровоградській - 10, Одеській - 9, Черкаській - 7, Донецькій - 6, Дніпропетровській - 4 та Чернігівській - 3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-