У Києві витягли зі снігових заметів більше 70 автомобілів

У Києві витягли зі снігових заметів більше 70 автомобілів

Укрінформ
У Києві з початку негоди рятувальники вивільнили зі снігових заметів 74 автомобілі.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у м.Києві. 

"Починаючи з 1 березня станом на 09:00 3 березня підрозділами ДСНС надано допомогу з відбуксирування 32 автомобілів. Загалом із початку негоди (з 28.02.2018) підрозділами ГУ ДСНС України у м. Києві вивільнено 74 автомобілі", - йдеться у повідомленні.

За оперативною інформацією ситуаційного центру КМДА, у Києві працюють на очищенні доріг від снігу 685 од. спеціальної та снігоприбиральної техніки та 5412 працівників для ручного прибирання.

На добовому чергуванні в підрозділах Головного управління ДСНС України у м.Києві перебуває 391 чоловік особового складу та 96 основних та спеціальних автомобілів.

Крім того, на найпроблемніших ділянках автошляхів столиці (вул. Олени Теліги та вул. Академіка Заболотного), чергують пожежно-рятувальні автомобілі підвищеної прохідності.

Читайте також: Синоптики прогнозують на суботу сильні снігопади

У зв’язку з погіршенням погодних умов 3 березня з 4:00 до 10:00 обмежено в’їзд великогабаритного та великовантажного транспорту до Києва. Таке рішення прийняте 2 березня Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Місця розгортання мобільних пунктів обігріву: траса Київ – Харків біля знаку Київ; вул. Богатирська біля КПП; траса Київ – Бровари біля КПП;  траса Київ – Одеса; Брест-Литовське шосе; траса Київ – Чоп біля КПП поворот до Пущі Водиці; траса Київ – Обухів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-