Київ чистять від снігу цілодобово. Де працює техніка

Київ чистять від снігу цілодобово. Де працює техніка

Карта
Укрінформ
Снігопад у Києві не припинявся всю ніч. Синоптики прогнозують, що за суботу в столиці випаде до 20 сантиметрів снігу.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Мер Києва Віталій Кличко в ніч на суботу перевіряв, як комунальні служби прибирають місто від снігу. Негода в Києві не припиняється", - зазначається в повідомленні.

"Зараз ситуація контрольована. Дякуючи "Київавтодору", дякуючи ШЕУ, всім нашим підрядним організаціям, ми скоординовано працюємо, щоб ефективно прибирати місто. Бо нам треба впоратися в дуже короткі терміни – щоб життєдіяльність столиці не була паралізована негодою. Поки триває сильний снігопад, в першу чергу ми прибираємо ключові автомагістралі і вулиці, щоб рух містом не зупинився. Після цього переходимо в міжквартальні проїзди та до розчищення тротуарів", - ззаначив мер столиці після того, як у ніч на суботу перевірив роботу комунальників на вулицях міста.

Кличко зазначив, що вся техніка – і комунальна, і підрядних організацій – працює на вулицях міста. Для подолання наслідків снігопадів у Києві підготували близько 700 одиниць техніки. У тому числі, 377 одиниць техніки "Київавтодору", 180 одиниць техніки комунальних ЖЕКів, залучає місто до прибирання і 160 одиниць техніки підрядників, із якими були підписані договори.

Читайте також: Україну знову засипає снігом. Ситуація на дорогах

Мер також нагадав, що всі балансоутримувачі, організації та заклади повинні прибирати території, закріплені за ними. Це жорстка вимога міської влади, яка перевірятиме і виписуватиме штрафи безвідповідальним балансоутримувачам.

Звернувся вкотре Віталій Кличко і до столичних автоводіїв, аби не виїжджали в місто без гострої потреби і користувалися комунальним транспортом. Оскільки рух на дорогах під час негоди ускладнений, а припарковані на узбіччях доріг авто заважають снігоприбиральній техніці розчищати місто від снігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-