Сніг у Києві прибирають 560 одиниць техніки

Сніг у Києві прибирають 560 одиниць техніки

Укрінформ
Київські комунальники продовжують прибирання наслідків снігопаду: залучено 293 одиниці техніки "Київавтодору", 180 - комунальних житлово-експлуатаційних дільниць, близько 90 тракторів та малої механізації КО "Київзеленбуд" та інших підприємств.

Про це повідомляє прес-служба КМДА у Facebook. 

"У столиці задіяно 560 одиниць техніки для подолання наслідків снігопаду...Окрім того, у Києві працює 36 бригад ручного прибирання, які розчищають від снігу тротуари та зупинки громадського транспорту, що утримуються підприємствами корпорації, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів та сходові марші. У дворах житлових будинків працює 3,8 тисяч працівників ЖЕД", - йдеться у повідомленні.

Розчищенням снігу в парках та скверах займаються працівники "Київзеленбуду".

Читайте також: У Києві евакуюватимуть авто, які заважають розчищати дороги від снігу

У КМДА звернули увагу усіх балансоутримувачів на необхідність негайного розчищення снігу на закріпленій балансовій території. У разі порушення правил міські інспектори з благоустрою складатимуть протокол, що є підставою для накладення штрафу.

Уточнено, що комунальники працюють у посиленому режимі та наполегливо просять власників транспортних засобів не залишати авто обабіч вулиць і доріг, щоб не заважати спецтехніці оперативно прибирати проїзні частини від снігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-