Києвом всю ніч їздили 40 трамваїв і тролейбусів, щоб уникнути обледеніння

Києвом всю ніч їздили 40 трамваїв і тролейбусів, щоб уникнути обледеніння

Фото
Укрінформ
Працівники "Київпастранс" цілу ніч проти середи, 28 лютого, здійснювали низку заходів, аби на ранок кияни не відчули негативного впливу складних погодних умов на функціонування пасажирського електротранспорту.

Про це Київпастранс повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"62 бригади у кількості 250 чоловік з третьої години ночі наводили лад на зупинках громадського транспорту, які перебувають на балансі підприємства, щоб вам було зручно здійснювати висадку та посадку; 40 одиниць електротранспорту з аварійною службою усю ніч курсували містом, щоб уникнути обледеніння контактної мережі, та оперативно повідомляли про можливі її технічні пошкодження", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Рятувальники попереджають: погода стане ще гіршою

Також зазначається, що з десяток оглядових бригад займалися прогріванням рухомого складу, щоб перші рейси були "теплішими за ліжечко", слюсарі парків та депо оперативно усували можливі несправності, щоб на ранок транспорт по максимуму був захищеним та незламним перед хуртовиною.

У Києві 28 лютого утримується сніжна та морозна погода. Температура вночі 13-15°, вдень 8-10° морозу. На дорогах ожеледиця. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-