Двоє іноземців ударили ножем перехожого в Києві і забрали 20 тисяч

Двоє іноземців ударили ножем перехожого в Києві і забрали 20 тисяч

Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали двох іноземців, які у п’ятницю ввечері вдарили перехожого ножем і забрали 20 тисяч гривень.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

“Близько 19-ї години до чергової частини Дніпровського управління поліції зателефонував 32-річний місцевий мешканець із повідомленням про розбійний напад на бульварі Перова. Чоловік додав, що двоє невідомих вдарили його ножем у ногу та забрали гаманець із грішми та картками. Киянин надав опис нападників та вказав напрямок їхнього руху”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оперативники під час відпрацювання території побачили двох чоловіків, які підходили під наданий опис, і зупинили їх для перевірки та поверхневого огляду. У результаті правоохоронцями було вилучено ніж та гаманець, який впізнав потерпілий.

Читайте також: У Києві виявили нічний цех з виробництва шаурми, де працювали і жили нелегали

Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до територіального управління поліції. Затримані – громадяни інших держав, 1983 та 1993 років народження. Правоохоронці з’ясовують інформацію щодо мети перебування у столиці, місця проживання та наявності судимостей затриманих.

За фактом розбою розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України. Слідчі спілкуються із правопорушниками, які у скоєному зізналися. Також відпрацьовується інформація щодо їхньої причетності до інших злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-