Націоналістичні організації проводять у Києві акцію

Націоналістичні організації проводять у Києві акцію "Смерть Росії"

Укрінформ
Група організацій націоналістичного спрямування на чолі з лідером "Добровольчого руху ОУН" Миколою Коханівським проводять у центрі Києва акцію "Смерть Росії".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Близько 100 осіб вирушили колоною з Майдану Незалежності до будівлі представництва Росспівробітництва на вулиці Борисоглібській.

"Ми повинні нагадати тим ФСБешникам, що вони тут не бажані", - заявив перед початком акції Коханівський.

Попереду колони учасники акції несуть банер "Геть, філії ФСБ". Вони вигукують націоналістичні та антиросійські гасла. Колону супроводжують поліцейські.\

Читайте також: У центрі Києва проходить марш "Руху нових сил"

Відразу після початку мітингу колона зупинилася біля "Альфа-банку", будівлю якого щільно оточили правоохоронці. Активісти жбурнули кілька камінців у бік банку, не завдавши будівлі шкоди, і пішли. Далі, на вулиці Сагайдачного, націоналісти зупинилися біля філії "Сбербанку", побили камінням кілька шибок і рушили далі, у напрямку «Росспівробітництва».

Представники націоналістичних організацій провели у Києві акцію «Смерть Росії»

У МВС заявили, що у неділю, 18 лютого, поліція посилить заходи безпеки в Києві у зв'язку із запланованими на цей день близько 10 масовими заходами за участю понад 12 тисяч осіб. Близько 3 тисяч правоохоронців стежитимуть за порядком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-