У Києві на річницю Майдану чергуватимуть три тисячі поліцейських

У Києві на річницю Майдану чергуватимуть три тисячі поліцейських

Укрінформ
У Києві за порядком під час відзначення 4-ї річниці подій на Майдані стежитимуть близько 3 тисяч правоохоронців.

Про це у суботу, 17 лютого, під час прес-конференції заявив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, повідомляється на сайті МВС.

За його словами, до Київської міської державної адміністрації надійшло кілька заявок щодо проведення заходів у центральній частині міста, тож завдання правоохоронців – забезпечити порядок і безпеку всіх учасників.

"Усі акції пов’язані із річницею подій 2014 року. За порядком загалом стежитиме близько 3 тисяч правоохоронців: як поліція, так і військовослужбовці Національної гвардії. Окрім того, будуть створені резерви на випадок ускладнення оперативної обстановки", – зазначив Крищенко.

Він додав, що службу нестимуть працівники кінологічної служби, посилені групи вибухотехніків. Обмежень доступу до Майдану Незалежності не буде, але працівники поліції проводитимуть більш ретельні перевірки, попередив Крищенко.

"Інформації про можливі провокації немає, але, враховуючи різноплановість і масовість акцій, ми повинні бути напоготові. Тож просимо всіх із розумінням ставитися до таких заходів безпеки", - підсумував керівник столичних поліцейських.

Як повідомлялося, у Києві та інших містах впродовж 18-20 лютого проходитимуть заходи із вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні.

Напередодні в МВС заявили, що у неділю, 18 лютого, поліція посилить заходи безпеки в Києві у зв'язку із запланованими на цей день близько 10 масовими заходами за участю понад 12 тисяч осіб. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-