Смерть школяра на будівництві у Києві: поліція затримала двох посадовців

Смерть школяра на будівництві у Києві: поліція затримала двох посадовців

Укрінформ
У Києві через загибель юнака на будівництві в Подільському районі поліція затримала двох людей - представників генерального підрядника та субпідрядника.

Про це повідомляє поліція Києва.

"Через загибель молодика на будівництві правоохоронці затримали двох осіб. Інцидент трапився у Подільському районі: на хлопця впали бетонні блоки. За даним фактом розпочато досудове розслідування. ... Опитавши свідків та очевидців події, правоохоронці встановили особу потерпілого: це – 17-річний киянин", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тіло юнака направили на експертизу.

Оперативники для з’ясування усіх обставин інциденту доставили до управління поліції чотирьох людей, двох з яких згодом затримали.

«Двох затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це — представники генерального підрядника та субпідрядника», — повідомив заступник начальника – начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції у місті Києві Олександр Пивовар.

Порушено справу за статтею 271 — «Порушення вимог законодавства про охорону праці», яка передбачає покарання до семи років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади.

Читайте також: На будмайданчику у Києві під обвалом загинув школяр

Як повідомляв Укрінформ, у Києві внаслідок обвалення конструкцій на будівельному майданчику по вул. Кирилівській, 37 загинув школяр 2001 року народження. Хлопець підробляв на будівництві під час карантину в школі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-