Конфлікт навколо “Гулівера

Конфлікт навколо “Гулівера": невідомі кидають димові шашки, кувалдами б’ють двері

Укрінформ
У Нацагентстві з питань управління активами стверджують, що конфлікт навколо арештованих трьох поверхів у БЦ "Гулівер" в столиці загострився.

Про це йдеться у повідомленні відомства у Facebook.

"Станом на 19 годину на 31, 32 та 33 поверхах БЦ «Гулівер» відбувається конфлікт між представниками компанії-управителя та невстановленими особами, які називають себе представниками власника приміщень або представниками компанії-балансоутримувача будівлі бізнес-центру. На цю хвилину шляхом фізичного тиску представників компанії-управителя витіснили із приміщень на одному з поверхів будівлі", - зазначили у відомстві.

У АРМА зазначають, що невстановлені особи застосовують димові шашки, внаслідок чого спрацювала пожежна сигналізація. Кувалдами руйнуються вхідні двері, конфлікт загострюється.

Національне агентство розцінює такі дії як злісне порушення ухвали суду, що є кримінально караним діянням.

Читайте також: У Головній військовій прокуратурі пояснили, чому прийшли до газети "Вести"

Як повідомлялося, 8 лютого працівники Головної військової прокуратури та Нацполіції прибули у бізнес-центр "Гулівер" для виконання рішення суду про передачу приміщень 31, 32 та 33 поверхів в управління АРМА. Ця нерухомість належить ТОВ "Юнісон груп" і була заарештована у справі проти екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка.

Раніше Укрінформу у відповідь на запит в АРМА повідомили, що три поверхи у БЦ "Гулівер" були їм передані в управління ухвалою Печерського райсуду від 29 вересня 2017 року. Оскільки агентство самостійно не управляє арештованими активами, 17 листопада АРМА уклало відповідний договір з ТОВ "Коллієрз Інтернешнл". Повноваження цієї фірми на управління офісними приміщеннями на 31,32 та 33 поверхах БЦ "Гулівер" були внесені до Держреєстру нерухомості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-