Двоє молодиків побили копа у київському метро

Двоє молодиків побили копа у київському метро

Фото
Укрінформ
У Києві на станцій метро "Арсенальна" затримали двох молодих чоловіків, які побили поліцейського.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"О 07:10 до чергової частини управління поліції в метрополітені надійшло повідомлення, що під час відкриття станції "Арсенальна" молодики побили працівника поліції. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та "швидка", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловіки намагалися зайти на станцію до її відкриття. Коли ж працівник поліції відчинив двері, відразу спалахнув конфлікт: зловмисники із кулаками накинулися на поліцейського у вестибюлі біля кас. Після цього намагалися втекти, але їх затримали.

"Безкарності за такі дії не буде. Інформація для роздумів: у минулому році зареєстровано 103 факти погроз або насильства щодо працівників поліції, 51 правопорушник уже вислухав вирок суду", - прокоментував ситуацію начальник Головного правління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Читайте також: У київському ресторані після сварки вбили військового

Правоохоронці встановили, що правопорушники – уродженці міста Прилуки, 1996 та 1993 років народження. За результатами тесту, вони перебували у стані алкогольного сп’яніння, обох затримали.

За даним фактом слідчим відділом управління поліції у метрополітені відкрито кримінальне провадження за ч 2. ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до п’яти  років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-