У Києві затримали групу наркоторговців з

У Києві затримали групу наркоторговців з "товаром" на понад мільйон гривень

Укрінформ
Працівники управління протидії наркозлочинності спільно із правоохоронцями Подільського управління поліції Києва затримали вісім осіб, які збували наркотичні речовини на території Києва та області.

Про це заявив начальник управління протидії наркозлочинності Олександр Сахно, інформує відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що поліцейські провели у фігурантів 15 обшуків.

«Під час проведення процесуальних дій у вісьмох затриманих за місцями їх проживання ми виявили та вилучили фасувальні пакунки, електронні ваги, 100 грамів кокаїну, 150 грамів амфетаміну, 200 грамів марихуани, 250 штук екстазі, а також 40 набоїв різного калібру, гранату Ф-1, два пістолети та грошові кошти у національній та іноземній валюті, отримані від продажу наркотиків», - iaaieinea Сахно.

Читайте також: Македонські митники вилучили партію марихуани на 800 тис. євро

Уточнюється, що загальна вартість вилучених заборонених речовин на «чорному» ринку становить понад 1 мільйон гривень.

Начальник управління протидії наркозлочинності розповів, що до злочинного угруповання входила 29-річна киянка та семеро мешканців Києва і області, які раніше мали проблеми із законом за вчинення розбійного нападу та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Читайте також: Поліція торік викрила 143 банди наркодилерів

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Сімох співучасників злочинного угруповання затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-