Київрада звернеться до Кабміну через розв’язку на Дніпровській набережній

Київрада звернеться до Кабміну через розв’язку на Дніпровській набережній

Укрінформ
Комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування звернеться до Кабінету міністрів щодо завершення будівництва розв’язки на Дніпровській набережній.

Про це повідомляє сайт Київради.

"Йдеться про автомобільний з’їзд на вулиці Дніпровська набережна із залізнично-автомобільного мостового переходу на залізничній ділянці Київ-Московський – Дарниця. Спорудження об’єкта розпочато в 2004 році. Повний запуск відбувся у серпні 2011 року", - йдеться у повідомленні.

Водночас будівництво з'їзду на набережну з мосту на лівому березі досі незавершене. Мешканці зазначають, що це створює багато незручностей для киян, а також становить небезпеку дорожньому руху. Завершення будівництва прискорить рух в усіх напрямках, а також зменшить навантаження на існуючі мости – Патона і Південний.

Читайте також: Київське метро збільшить кількість турнікетів для оплати банківською карткою

"При тому дефіциті сполучення між правим і лівим берегами Дніпра Дарницький міст - єдиний у Києві, який не працює на повну потужність. І хоч він уже 7 років, як функціонує, але фактично проект будівництва був покинутий за крок до завершення. Добудова з'їзду на Дніпровську набережну і запроектованих заїздів перетворить міст на повноцінну автомагістраль для мешканців лівого берега», - вважає співавтор звернення депутат Київради Олексій Окопний.

Відтак у мерії хочуть звернутися до Кабміну з проханням при внесенні змін до Держбюджету на 2018 рік передбачити кошти для завершення будівництва автомобільної розв’язки з Дніпровською набережною. Документ мають ухвалити на одному з пленарних засідань КМР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-