У всіх районах Києва повноцінно працюють пункти обігріву - КМДА

У всіх районах Києва повноцінно працюють пункти обігріву - КМДА

Укрінформ
У Києві працюють 44 пункти обігріву, де можна відпочити та випити гарячого чаю. 

Про це повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков, перадає прес-служба столичної влади.

"На території нашого міста діють 44 пункти обігріву, 19 із них працюють цілодобово. Друзі, я певен, що всі ви раді допомогти тим, хто того потребує, тому прошу: будь ласка, якщо ви бачите людину, якій потрібна відповідна допомога, підкажіть адресу найближчого пункту. Ми ж всі розуміємо, що основна маса людей, задля яких власне й відкривають такі пункти обігріву, просто не має можливості прочитати про це в інтернеті/газеті, чи подивитись по телевізору. Будьмо соціально відповідальними", - закликав Резніков.

Розташовані пункти у приміщеннях комунальних підприємств, лікарнях і територіальних центрах соціального обслуговування. 

Читайте також: Київські школи не закриватимуть на карантин

У пунктах обігріву можна відпочити, випити гарячого чаю та підкріпитися печивом тощо. У цілодобових – можна переночувати.

Також у деяких із них є «банки одягу», де можна взяти собі теплий одяг і взуття. За необхідності в усіх пунктах надають першу медичну допомогу.

У КМДА нагадали, що у зв’язку з різким зниженням температури повітря у Києві розгорнули 20 пунктів обігріву. Рішенням про роботу пунктів обігріву, прийнятим Постійною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА, встановлено також додаткові пункти обігріву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-