Лікарня швидкої допомоги з'явиться на правому березі Києва

Лікарня швидкої допомоги з'явиться на правому березі Києва

Укрінформ
Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомив, що на проспекті Космонавта Комарова облаштують першу на правому березі столиці лікарню швидкої медичної допомоги.

Як повідомляє прес-служба Адміністрації, будівлю Київської міської клінічної лікарні № 6 з розміщенням там лікарні швидкої медичної допомоги "Правобережна" реконструюють на виконання доручення мера Віталія Кличка.

"Таке рішення прийнято у зв'язку з гострою необхідністю забезпечення невідкладною медичною допомогою тих киян, що мешкають на правому березі столиці. Наразі там немає жодної лікарні "швидкої допомоги". Тому вирішено розмістити її на базі Київської міської клінічної лікарні № 6 на проспекті Космонавта Комарова, 3 у Солом'янському районі", – зазначив Поворозник.

Читайте також: У КМДА запевнили, що вакцина від кору є в достатній кількості

За його словами, усі роботи виконуватимуть за рахунок бюджетних коштів.

Облаштують медичний заклад на орієнтовній площі 9500 кв. м, що дасть змогу забезпечити якісною та доступною швидкою меддопомогою 1,5 – 1,7 млн мешканців правобережжя.

"Вдале розташування та наявність зручних транспортних розв'язок зменшить час транспортування хворих і постраждалих до лікарні "Правобережна" та прискорить початок діагностики та надання якісної екстреної (невідкладної) медичної допомоги киянам", – наголосив Поворозник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-