У центрі Києва під час знесення МАФів відкрили стрілянину

У центрі Києва під час знесення МАФів відкрили стрілянину

Відео
Укрінформ
У ніч проти середи, 17 січня, в Києві під час демонтажу торговельних мафів була застосована зброя.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

За фактом хуліганських дій на Печерську розпочато кримінальне провадження.

"Сьогодні вночі до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Лесі Українки невідомий чоловік здійснив постріл. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції та екіпажі патрульних.

Наразі встановлено, що між представниками, які приїхали проводити демонтаж торговельних мафів та підприємцями, виник конфлікт. Внаслідок інциденту власник кав'ярні отримав вогнепальне поранення ноги від невідомого чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві горять МАФи біля автостанції "Видубичі"

Зазначається, що з місця події поліція вилучила одну стріляну гільзу.

У ході оперативних заходів за скоєння правопорушення поліція у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримала 28-річного громадянина. Правоохоронці вилучили у чоловіка пістолет з магазином та 6 набоїв до нього. Підозрюваний при собі мав дозвіл на придбання спецзасобу.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-