В одній із військових частин Києва загинув прапорщик

В одній із військових частин Києва загинув прапорщик

Укрінформ
Військовослужбовець однієї з військових частин ЗСУ у Києві був смертельно травмований під час дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.

"16 січня 2018 року на території речового складу однієї з військових частин Збройних сил України у м. Києві сталася дорожньо-транспортна подія. За попередніми даними, прапорщик К. зачиняв ворота сховища біля якого знаходився автомобіль КАМАЗ 5320, в який було відвантажено майно. Вищевказаний автомобіль повинен був від’їжджати від сховища, але різко рушив назад в бік воріт сховища, притиснувши військовослужбовця К. до воріт, внаслідок чого останній отримав тяжкі тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Військовослужбовець терміново був доправлений до найближчого відділення травматології міської  клінічної лікарні. Незважаючи на зусилля лікарів, тілесні ушкодження виявилися не сумісні із життям.

На місце події одразу виїхали оперативно-слідчі групи Святошинського УП ГУНП у місті Києві та військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України.

Читайте також: На проспекті Перемоги у столиці нарахували одночасно сім ДТП

За даним фактом Головним управлінням Національної поліції у м. Києві внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Військовою прокуратурою Київського гарнізону здійснюється процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Як повідомлялося, в жовтні минулого року головний військовий прокурор Анатолій Матіос зазначав, що з 2014 року небойові втрати серед військовослужбовців Збройних сил склали 10 103 людини, з них 2 150 військових загинули.

У зоні АТО небойові втрати становлять 3 700 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-