У Києві вже працюють 20 пунктів обігріву

У Києві вже працюють 20 пунктів обігріву

Укрінформ
У столиці 20 пунктів обігріву готові прийняти всіх, хто потребує допомоги, а у разі  зниження температури кількість таких пунктів буде збільшено до 50.

Про це розповів перший заступник голови міськдержадміністрації Микола Поворозник, повідомляє прес-служба КМДА.

"У столиці 20 пунктів обігріву, організовані Департаментом соціальної політики, готові прийняти всіх, хто потребує допомоги. У разі зниження температури кількість таких пунктів буде збільшено до 50 за рахунок ще 30 пунктів Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Похолодало: у Києві розгортають 30 пунктів обігріву

Окрім того, у місті постійно діє міський оперативний штаб допомоги бездомним особам та розроблено графік роботи соціального патруля, відповідно до якого проводиться чергування в місцях найбільшого скупчення таких осіб.

«Соціальний патруль працює у Шевченківському районі на Залізничному вокзалі (вул. Старовокзальна, 7), у Солом’янському районі на Привокзальній площі (ст. Київ-Волинський) та у Дарницькому районі – на приміському вокзалі «Дарниця» (вул. Привокзальна, 1). Його роботу забезпечує одна мобільна бригада з одним автомобілем, до складу якої входять соціальні працівники, водій та кухар. Щоденно проводиться харчування 200 осіб. Патрулювання здійснюється з 1 грудня 2017 року до 31 березня 2018 року без вихідних і святкових днів. Окрім того, постачають безхатченкам теплий одяг із банку одягу киян», – зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Читайте також: Синоптики обіцяють сильні снігопади з 18 січня

Окрім того, у разі виникнення потреби, під час різких знижень температури, у Будинку соціального піклування та у Київському центрі соціальної адаптації престарілих, інвалідів та осіб, що не мають постійного місця проживання, (с. Ясногородка, Вишгородського району, Київської області) передбачено розгортання додаткових ліжок і переведення даних закладів у режим цілодобового функціонування.

Інформацію про функціонування вказаних пунктів обігріву висвітлено на сайтах Департаменту, районних територіальних центрів соціального обслуговування та районних у місті Києві державних адміністрацій. Також розклеєно оголошення про функціонування пунктів обігріву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-