Поліція кваліфікувала смерть чоловіка біля лікарні у Києві як умисне вбивство

Поліція кваліфікувала смерть чоловіка біля лікарні у Києві як умисне вбивство

Укрінформ
У Києві за фактом смерті чоловіка біля лікарні швидкої допомоги розпочато кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство”.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Зазначається, що київські правоохоронці отримали повідомлення, що біля паркувального майданчика поруч із лікарнею на вулиці Братиславській знайдено тіло невідомого чоловіка. За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

“На місці лікарі оглянули чоловіка, на вигляд йому 40-45 років. Видимих ознак насильницької смерті не виявлено. Документів, які засвідчують його особу, при ньому не було. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи, за висновками якої буде встановлена причина смерті”, - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: За минулий рік на кір захворіли 4782 людини - МОЗ

Як повідомлялося, 13 січня з'явилася інформація, що у Києві на вулиці Братиславській під стінами лікарні швидкої допомоги помер безхатченко, якому відмовилися надати медичну допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-