У Києві храми на Різдво охоронятимуть більше як 1200 поліцейських

У Києві храми на Різдво охоронятимуть більше як 1200 поліцейських

Укрінформ
Під час заходів із нагоди Різдва Христового охорону публічного порядку біля храмів столиці забезпечуватимуть понад 1200 працівників поліції та 100 бійців Національної гвардії України.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва. 

«Охорону публічного порядку біля храмів столиці забезпечуватимуть понад 1200 працівників поліції та 100 бійців Національної гвардії України», - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що 6 та 7 січня 2018 року в 120 культових спорудах Києва відбудуться святкові богослужіння з нагоди відзначення Різдва Христового, тому, аби не допустити жодних порушень правопорядку та інших небезпечних ситуацій, правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі.

Окрім того, з метою негайного реагування на зміни в оперативній обстановці створені додаткові слідчо-оперативні групи та групи документування, а  на вулицях міста працюватимуть наряди криміналістів, вибухотехніків, кінологів зі службовими собаками.

Читайте також: Телеканали наживо транслюватимуть Різдвяні богослужіння

Як повідомлялося, напередодні різдвяних свят на території та в приміщеннях культових споруд правоохоронці провели комісійні обстеження у взаємодії з працівниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій на наявність підозрілих і небезпечних предметів, перевірили пожежну безпеку.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-