У Києві на Новий рік чергуватимуть 1,5 тисячі поліцейських

У Києві на Новий рік чергуватимуть 1,5 тисячі поліцейських

Укрінформ
У Києві правопорядок у новорічну ніч забезпечуватимуть майже 1500 правоохоронців.  

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції. 

“Під час новорічних і різдвяних свят поліція Києва працюватиме у посиленому режимі. За порядком у столиці стежитимуть поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України. Зокрема, у новорічну ніч на службу заступить близько 1500 правоохоронців”, - йдеться в повідомленні. 

Також чергуватимуть вибухотехніки та кінологи. Окрім того, у главку поліції працюватиме ситуаційний центр, до складу якого входять представники всіх правоохоронних та силових відомств.

«Найбільше правоохоронців буде у центральний частині міста, біля основних святкових локацій та новорічних ялинок у всіх районах столиці. Ми звертаємося до всіх киян і гостей міста бути пильними і обережними, мудрими і відповідальними та дотримуватися правил поведінки», - наголосив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Києві Віктор Нечитайло.

Читайте також: У новорічну ніч метро та наземний транспорт працюватимуть на три години довше

Він також закликав усіх звертати увагу на підозрілих осіб та залишені без нагляду пакунки.

Як повідомлялося, загалом на території України майже 10 тисяч правоохоронців забезпечуватимуть публічний порядок під час новорічних та різдвяних свят.

Також у Держслужбі з надзвичайних ситуацій в період свят на цілодобовому чергуванні перебуватимуть близько 7 тисяч рятувальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-