Учасники кажуть, що

Учасники кажуть, що "Кава на Хрещатику" пройшла без політики і провокацій

Укрінформ
Акція "Кава на Хрещатику" пройшла без провокацій і політичних акцентів.

Про це пишуть у соцмережах учасники "кавування".

Зокрема, за оцінками письменника, волонтера, видавця і блогера Олександра Суркова, на хрещатицьке кавування прийшло близько 1500 чоловік, і "це реально було неполітизоване спілкування людей-однодумців". 

"Незнайомі дівчата ділилися цукерками, я не відмовлявся. ...Провокації. Не було. Представники організацій, які люблять побешкетувати під камери, прийшли, але поводилися мирно. Телеканали знімали спокійних усміхнених людей... Отримав величезне задоволення від високої концентрації приємних людей", - написав Сурков на своїй сторінці у Facebook

Читайте також: Між учасниками акції на майдані Незалежності сталася сутичка

Журналіст, ведучий "5 каналу" Віталій Гайдукевич теж згоден, що "Кава опівдні" відбулася. 

"Не було політики... Не було жодної агресії. Взагалі ні до кого. Попри строкатий склад учасників і велику кількість людей, що пройшли війну, бажання комусь вломити я не відчув... Що там було? Було умиротворення і спокій. Була радість бачити людей, з якими не було змоги розвіртуалізуватися від початку війни. Була іронія щодо фріків. Було відчуття добра і плеча. Так, було багато гумору. Кавомани разом шукали 20 тисяч звезених тітушок, гуртом вигукували бюджетників і ділилися "гонорарами", сміялися над легендами про "порохоботів" і мірялися, хто частіше "бот" для неадекватів. Було багато жінок, були діти. Усі пригощали одне одного (був імбирний чай... спиртного не  було)... Коли перша хвиля селфі спала, було багато ситуативних поточних розмов на всякі актуальні для конкретних учасників теми", - написав Гайдукевич на своїй сторінці. 

А шоумен Дмитро Чекалкін відзначив на рідкість позитивну енергетику на заході. "Усюди усмішки, радість спілкування. Особливий сміх викликали невдалі спроби якихось горе-активістів розгорнути на скляній стіні Глобуса транспарант... Підступний вітер зірвав їх "геніальний задум", - резюмував Чекалкін. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-