Київський коп отримав поранення під час затримання шахраїв

Київський коп отримав поранення під час затримання шахраїв

Укрінформ
У Києві під час затримання зловмисників, які облаштували псевдообмінник та шахрайським шляхом заволоділи $25 тис., оперативник поліції отримав поранення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що працівники управління карного розшуку столичної поліції отримали оперативну інформацію про зловмисників, які обладнали фальшивий пункт із обміну валют із додатковим виходом.

"Сьогодні за оголошенням у інтернеті чоловік домовився з "працівниками пункту" щодо обміну 25000 доларів США за вигідним курсом і приїхав на вулицю Коперника. У приміщенні підприємця зустріла дівчина, провела до кімнати, чоловік-касир забрав долари і нібито попрямував за гривнями. У цей момент потерпілого зачинили у приміщенні, і касир встиг передати гроші напарнику, який разом із водієм з місця події втекли на Lanos", - розповів начальник Головного управління поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Оперативники спочатку затримали перших двох фігурантів і почали переслідувати автомобіль. За кілька кварталів правоохоронці заблокували Lanos, однак чоловіки відмовилися виходити з машини.

Читайте також: У київській квартирі поліція знайшла гранати, карабін та дві сотні набоїв

"Зрештою при затриманні один зі зловмисників, який мав при собі гроші потерпілого, ножем ударив оперативника. Останньому надали необхідну медичну допомогу, а чотирьох фігурантів доправили до Шевченківського управління поліції. Із ними працюють слідчі. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження", - поінформував Крищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-