Кияни протестували проти гастролей українських артистів у РФ

Кияни протестували проти гастролей українських артистів у РФ

Фото
Укрінформ
У Києві активісти влаштували акцію «Ні гастролям на крові» на знак протесту проти гастролей українських виконавців у Росії, яка є щодо України країною-агресором.

Про це пише "Радіо Свобода".

"Близько двадцяти активістів прийшли з протестом до Палацу спорту, де відбувалася церемонія вручення нагород від музичного телеканалу М1. Серед 18 артистів, представлених до нагороди, четверо регулярно відвідують із виступами Росію: «Время и стекло», Макс Барських, Alekseev, Mozgi", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Нью-Йорку протестували проти приїзду російського режисера Учителя

Як кажуть активісти, ці виконавці в Росії «не соромляться отримувати нагороди з рук політиків та шоуменів, що закликають до збройної агресії проти України». На четвертому році війни такі дії є неприпустимими і їх не можна назвати ніяк інакше, крім як «гастролями на крові», наголошують учасники протесту.

Активісти з ротами, заклеєними російськими прапорами зі знаком рубля, тримали «заляпані кров’ю» плакати з тими гаслами, якими прихильники згаданих артистів і проросійські діячі виправдовують їхні дії.

Кияни протестували проти гастролей українських артистів у РФ

Читайте також: Порошенко підписав закон про російських гастролерів

Вони роздавали листівки з поясненнями про музикантів, які виступають у Росії. За їхніми словами, вони хочуть «вкотре порадити цим артистам найбільш короткий шлях в улюбленому для них напрямку».

Фото: radiosvoboda.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-