Боротьбу з ожеледицею у Києві розпочали з 6:20

Боротьбу з ожеледицею у Києві розпочали з 6:20

Укрінформ
Працівники КК "Київавтодору" у зв’язку з погодними умовами 6 грудня о 6:20 почали обробляти протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу, тротуари та зупинки громадського транспорту. 

Про це повідомляє Київська міська держадміністрація. 

"До роботи залучили 158 одиниць снігоприбиральної техніки. Особливу увагу дорожники приділили мостам, шляхопроводам, спускам і підйомам, де ожеледиця утворюється швидко і, як наслідок, зростає загроза виникнення аварійних ситуацій та небезпеки для водіїв і пішоходів. Також першочергово протиожеледними матеріалами оброблялись вулиці, якими курсує громадський транспорт", - йдеться у повідомленні. 

Окрім того, 24 бригади з ручного прибирання обробляли реагентами підходи до підземних і надземних пішохідних переходів, сходові марші та закріплені за підприємствами корпорації тротуари і зупинки громадського транспорту. Усього за добу використано 506,4 т солі та 592,1 т піщано-соляної суміші.

Читайте також: Головна ялинка таки доїхала в Київ

Наразі належне утримання тротуарів і зупинок громадського транспорту забезпечують 43 бригади з ручного прибирання у складі 286 осіб.

Фахівці комунальної корпорації уважно слідкують за змінами погодних умов за допомогою метеорадара, метеостанцій та відеокамер. Усі шляхово-експлуатаційні підприємства Київавтодору готові до цілодобової роботи та забезпечені достатньою кількістю посипальних матеріалів, запевнили в КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-