Поліція розповіла, як у Києві студентка обкрадала елітні бутіки

Поліція розповіла, як у Києві студентка обкрадала елітні бутіки

Укрінформ
21-річна уродженка Черкащини пояснила злочин тим, що програла в карти велику суму грошей.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

"У торгово-розважальному центрі у Дніпровському районі столиці працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку проводили відпрацювання. В одному з бутиків поліцейські помітили, як молода жінка у светрі, який вона перед цим взяла з вітрини, попрямувала до виходу з магазину. Сигналізація не спрацювала.

Правоохоронці зупинили жінку, вилучили у неї светр із етикеткою бутіка, а, крім того, - неоплачений товар зі ще двох магазинів торгового центру, у які зловмисниця «завітала» перед цим. Також у неї знайшли кусачки, якими любителька брендового одягу зламала магнітні кліпси на товарі", - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції задокументувала правопорушення. Кримінальне провадження розпочали за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Білій Церкві грабіжник застрелив охоронця в ювелірному магазині

Зловмисниця – 21-річна уродженка Черкаської області, яка навчається у столичному виші. Вона розповіла правоохоронцям, що програла у карти велику суму грошей і на забаганку людини, яка виграла, мала винести з магазинів певний товар. Її розповідь перевірять слідчі.

Жінці загрожує арешт, обмеження волі або до п’яти років тюремного ув’язнення, інформує Відділ комунікації поліції Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-