ДТП з Вірастюком-молодшим: поліція шукає свідків

ДТП з Вірастюком-молодшим: поліція шукає свідків

Укрінформ
Правоохоронці розшукують водія іномарки, який на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки у Києві скоїв наїзд на 14-річного підлітка, після чого з місця пригоди втік, та просять відгукнутися усіх свідків.

Про це повідомляє у неділю прес-служба Нацполіції Києва.

"2 грудня близько 16:00 на перехресті бульвару Лесі Українки з вулицею Івана Кудрі автомобіль на переході збив хлопця, який на зелене світло переходив проїзну частину. Після ДТП водій іномарки втік. Внаслідок інциденту потерпілий отримав тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Слідчі Печерського управління поліції відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Столичні поліцейські звертаються до свідків з проханням надати будь-яку інформацію щодо особи підозрюваного.

Читайте також: На проспекті Перемоги маршрутка зіткнулася з BMW, є постраждалі

Як повідомлялося, відомий український силач Василь Вірастюк у неділю написав у Facebook, що 2 грудня близько 16 години на пішохідному переході збили його старшого сина Адама. "Адам рухався з вулиці Івана Кудрі, переходив світлофор, що на бул. Лесі Українки, на свій зелений знак (для пішохода). В той момент автомобіль сірого кольору, попередньо Toyota Corolla, не пропустивши пішохода (тобто Адама), рухається далі, збиває його, зупиняється на 2-3 секунди і тікає", - написав Вірастюк. Він зазначив, що з Адамом на даний момент вже все добре.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-