Суд обиратиме запобіжний захід сину Попова у закритому режимі

Суд обиратиме запобіжний захід сину Попова у закритому режимі

Укрінформ
Оболонський районний суд обиратиме запобіжний захід сину народного депутата Ігоря Попова у закритому режимі.

Відповідне рішення ухвалила суддя Людмила Шестаковська, задовольнивши клопотання адвокатів підозрюваного, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд ухвалив здійснювати розгляд клопотання прокуратури у закритому режимі", - оголосила суддя.

Перед цим прокурор місцевої прокуратури №5 оголосила клопотання про обрання сину народного депутата 14-річному Богдану Попову у вигляді тримання під вартою.

Водночас, його батько, народний депутат Ігор Попов, у коментарі журналістам повідомляв, що буде клопотати у суді про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Сам неповнолітній підозрюваний Богдан Попов на початку судового засідання повідомив, що навчається у 9 класі 143 гімназії.

Читайте також: Депутат Попов у суді: Син визнав провину, проситиму домашній арешт

Як повідомлялося, Оболонський райсуд у середу, 29 листопада, має обрати запобіжні заходи для двох неповнолітніх хлопців, які 26 листопада вчинили розбійний напад на магазин "Святковий".

За даними правоохоронців, хлопці, погрожуючи продавцю зброєю, заволоділи сумою у розмірі 2500 гривень. Неповнолітніх затримали "на гарячому". У них вилучили предмет, схожий на пістолет, чорні балаклави та рукавички чорного кольору.

Одним із затриманих є 14-річний Богдан Попов - син народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-