Соцпроект із безпеки дорожнього руху

Соцпроект із безпеки дорожнього руху "Керуй!" презентували у Києві

Фото
Укрінформ
Представники Нацполіції та Консультативної місії Європейського Союзу презентували соціальну ініціативу проекту "Керуй!".

Презентація відбулася у середу в Укрінформі. 

"Ця соціальна ініціатива покликана зробити дорожній рух безпечним", - повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

За його словами, в цьому році сталось 134 тисячі дорожньо-транспортних пригод. "І це не просто статистика - це те, з чим ми стикаємось щодня. Саме тому ми запускаємо цю соціальну ініціативу - проект "Керуй!", - сказав Білошицький.

Він додав, що проект покликаний у діалозі суспільства, контролюючих органів, поліції та всіх зацікавлених осіб вирішити проблематику, яка є зараз. 

Білошицький також повідомив, що водії у Києві почали знаходити під двірниками своїх авто наліпки з текстом - "За кермом класний водій". Він запропонував всім водіям, які знайшли такі наліпки, зробити фото і викласти їх у соціальних мережах. "Пропонуємо долучитись до соціальної ініціативи, яка покликана зробити дорожній рух безпечним", - сказав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

Читайте також: Після перевірок маршруток у столиці розірвали угоди з трьома перевізниками

Мета соціального проекту «Керуй!» - поширити серед усіх учасників дорожнього руху ідею, що Правила дорожнього руху - не просто вимоги, а спосіб уберегти своє життя, життя своїх рідних, близьких та незнайомців, які опинилися поруч. «Керуй!» закликає людей керувати не лише своїм автомобілем, а й власними емоціями, діями, а отже, - самим своїм життям.

Фото Володимира Тарасова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-