Поліція відпустила всіх затриманих у Пущі-Водиці

Поліція відпустила всіх затриманих у Пущі-Водиці "авторитетів"

Укрінформ
Усі 65 осіб, які зібралися на зустріч кримінальних авторитетів 26 листопада у Пущі-Водиці, після проведення перевірки відпущені.

Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” сказав начальник столичної поліції Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Значна частина цих осіб, а їх було затримано 65, має кримінальне минуле, тому всі вони були перевірені на причетність до кримінальних злочинів, а також на те, чи не перебувають вони у розшуку. На теперішній час ніхто з них не перебував у розшуку і не проходив у кримінальних справах, тому їх всіх відпустили після відпрацювання і перевірки документів, встановлення особистостей тощо”, - сказав Крищенко.

За його словами, всі ці люди не чинили значного опору при затриманні. Він уточнив, що під час затримання  було вилучено кілька одиниць зброї.

 “Всю зброю було вилучено. Порушене кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю), буде призначено відповідні експертизи - по перше, на умови її зберігання, перевезення чи не перероблена вона”, - додав очільник столичної поліції.

На запитання про причину цієї зустрічі Крищенко поінформував, що “це взагалі не пов'язані речі з протестами під Верховною Радою... У цьому  випадку вони намагалися вирішити проблеми, так скажемо, кримінального світу”.

Читайте також: Поліцейські прийшли на "сходку" кримінальних авторитетів: понад 60 затриманих

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 26 листопада, поліцейські у ресторані в Пущі-Водиці затримали понад 60 осіб, які зібралися на "зустріч" кримінальних авторитетів.

Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-