ДСНС заперечує пожежу на Поштовій - просто

ДСНС заперечує пожежу на Поштовій - просто "варили їжу" у дитсадку

Укрінформ
У головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві спростували інформацію, що з'явилася у соцмережах, про нібито пожежу в районі столичної Поштової площі. 

Насправді було два хибних виклики від пильних киян, сказав головний фахівець сектору зв'язків зі ЗМІ ДСНС м. Києва Олександр Макушенко у коментарі Укрінформу. 

"Близько 9:30 до нас надійшов виклик, що на Набережно-Хрещатицькій, без номера, горить автомобіль. До місця виклику направили пожежно-рятувальний підрозділ, і виявилося, що це хибний виклик - там нічого не горить. Приблизно в той же час надійшло повідомлення, що по вулиці Братській, 7/11, - це територія дитячого садочка - щось горить. На місці з'ясувалося, що то з кухні, де діткам варили їсти, просто йшла пара. Тобто у нас зафіксовано два хибних виклики", - зазначив Макушенко.  

Читайте також: Мер Києва: До кінця року відкриємо ще 10 дитсадків

Він також уточнив, що це інформація оперативно-чергової служби головного управління ДСНС у м. Києві. 

Раніше у п'ятницю ЗМІ з посиланням на користувачів соціальних мереж повідомляли, що в Києві на Поштовій площі сталася пожежа. Що саме горить не повідомлялося, але зазначалося, що дим від пожежі ускладнює видимість по Набережно-Хрещатицькій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-