Фонд гарантування здає в оренду нерухомість банку

Фонд гарантування здає в оренду нерухомість банку "Надра" у центрі Києва

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір передати в оренду нежитлову нерухомість у центрі Києва та Одесі, що перебуває у власності ПАТ "КБ "Надра".

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір передати в оренду нерухомість, що перебуває у власності ПАТ "КБ "НАДРА". Йдеться про нежитлові приміщення цокольного, першого та другого поверхів, загальною площею 2 294,2 м2. Територіально об'єкт знаходиться у центральній частині Києва - вул. Жилянська, 59", - йдеться в повідомленні.

Орієнтовний строк дії договору оренди - до 2 червня 2020 року з можливістю подальшої пролонгації. Усі зацікавлені потенційні орендарі можуть до 15 січня 2018 року надіслати свої цінові пропозиції щодо оренди приміщень.

Читайте також: Через голландські аукціони у ProZorro уже продали активів на 12 мільйонів

Крім того, до 11 січня 2018 року включно Фонд гарантування приймає цінові пропозиції щодо оренди нежитлових приміщень в Одесі (вул. Чорноморського козацтва, буд. 66/2), загальною площею 544 м2. Нерухомість перебуває на балансі ПАТ Банк "Траст". Орієнтовний строк дії договору оренди до 28 грудня 2018, з можливістю подальшої пролонгації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-